Japonsko

Japonsko

Anotace: ...

Geisha nalíčené tváře skrývá, 
Zpoza vějíře se svůdně dívá. 
V černých vlasech kvítky sakury, 
na kimonu tóny purpury. 
Mladý samuraj úsměvy rozdává, 
dívce ruku podává. 
Sakury je květy smáčí, 
ruku v ruce spolu kráčí. 
Do trávy se položí, 
kimona spěšně odloží. 
Nejdřív letmé dotýkání,
vášnivé pak objímání.
Po nahém těle pohlazení, 
na krku políbení.
Na ňadrech dotyk dlaní, 
rozechvělých rtů zasténání.
Stíny sakur zahaleni, 
aktem lásky pohlceni.
Autor andel.smrti, 10.06.2011
Přečteno 525x
Tipy 17
Poslední tipující: Morgenstern, tato22, Nijura Pudlikovna Arianovská, Maryje..., la loba, Anjesis, CULIKATÁ, EM EM, labuť, E.T.Jane, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bravo :)

24.02.2013 16:28:58 | Morgenstern

ono vymotat se z těch kimon je náročný a co potom se do nich zase zamotat...

13.06.2011 09:28:00 | la loba

Jejku,to je hezký.Už jsem byla odhlášená,ale musela jsem se znovu přihlásit,abych ti dala ST.

10.06.2011 09:23:00 | EM EM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí