Dar

Dar

Anotace: vášeň

Ruka plyne po jejím těle,
dech zrychluje v extázi.
Oči jiskří velmi bděle,
rty jí líbám na tváři.

Její tělo tisknu k mému,
vnímám její ňadra měkká,
srdce buší jak zvon z bronzu,
doufám, že se nepoleká.

Cítím vůni jejích vlasů,
ona kouše do rtů mých,
ruce bloudí bez kompasů,
cestu najdou pro svůj hřích.

Těla naše spojila se,
pocit horka uvnitř cítím,
ten akt, kterým život vzniká,
milováním se s ní řítím.

Pocit jak když volným pádem,
padá člověk ze skal dolů,
rozhostil se v nás dvou nyní,
orgasmus je darem bohů.
Autor Lobo, 16.06.2011
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí