Spása.. nová revolta

Spása.. nová revolta

Anotace: mrakům a revolucím....(sorry Kadle)

Nosíme kódy,puky,piny
značení jest to stáda
a hlad kdys slovo všude činný
dnes do popelnic padá
na nebi boha z červánků
a jako víru zboží
svit kiksen nocí do spánku
i někdy do souloží

I naše generace
má svině co maj renty
zloděje kterým hladce
tam drží shora plenty
prachy jsou osvědčení
a v lesku novejch bálů
anděl se s čertem žení
pak jedou jízdu králů

Na zdech jsou fotky z Alcatrazu
kdo komu tam teď stele?
Kolik je mízy v strhlým vazu?
A pálí? Kulka v čele?
Nevíme je to všelijaký
co zbejvá ještě v strucích?
Nad hlavou pořád stejný mraky
se honí v revolucích
Autor zenge, 23.06.2011
Přečteno 384x
Tipy 39
Poslední tipující: jiljovský, labuť, teď už nikdo, šuměnka, Holis, Doradan, Lota, tato22, Jajas, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná báseň, smekám před Tvým umem!

27.06.2011 13:34:00 | jiljovský

sorry, musím dát ST!

23.06.2011 21:28:00 | hašlerka

Úžas! ST***!
Tak úsporně široký záběr!

23.06.2011 21:27:00 | Zasr. romantik

Velmi náročná tvorba,měl sem co dělat,pobral se jen něco.

23.06.2011 20:37:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí