Mezi hvězdami na halence

Mezi hvězdami na halence

Anotace: inspirovala mě kamarádka, která si takovou halenku přivezla z New Yorku

Bloudím po tvém nádherném těle mezi hvězdami,
Nepokojných světlušek zhoubné vášně myriády,
Na temné halence barvy krystalické temnoty,
Všude stříbřité puntíky rozeseté na hedvábí.

Souhvězdí splývají přes ňadra vyklenutá,
Zdroj životodárného nektaru Mléčné dráhy,
Tvé křivky jsou zdrojem mé nekonečné touhy,
Těla jež by ti záviděla i princezna Andromeda.

Na paprscích vášně letím od hvězdy na hvězdu,
Celou jsem si tě procestoval něžnými dotyky,
Zpocené čelo ti ovívají plavé vlasy Bereniky,
Z toho, jak rozkošně zakláníš hlavu dozadu.

Rozepnul jsem si tě celou až k pupíku,
Jen poslední knoflík ti drží halenku na místě,
A hvězdy víří kolem tebe v divoké krasojízdě,
Látka jakoby by se ti vznášela kolem hrudníku.

Nadsvětelnou rychlostí jsme si padli do objetí,
S velkým třeskem se odkryla celá tvoje krása,
A ztratili se v temnotě, která nás oba vtáhla,
Poslední kousek látky odletěl do temnoty.

Celou noc jsme padali nekonečnem na lůžku,
Oddali se milování naprosto bez omezení,
A tak našli žhavou hvězdu našeho vcítění,
Potom jsme se vydali za ní do Vesmíru.
Autor casla, 28.06.2011
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí