"Sex on the beach"

"Sex on the beach"

Anotace: ***

Stíny dvou těl
pod hořící touhou
Nádech a souboj vět
když chceš noc dlouhou...

Ruleta se opět točí
tak mi věnuj pohled
Chci vidět jen Tvoje oči
které neznám doteď...


" Come to me boy "


rozjeď tu jízdu
kolem mého těla
Rozpoutej vášeň noci
šeptám..jak bych to chtěla...

Věnuj mi polibek
na horké znamení
Na krku nelíbej
nic se nezmění...

Extáze propasti
já do ní padám
Spoutaná věčností
že Ti dávám....



"Sex on the beach"
Autor Kett, 03.07.2011
Přečteno 631x
Tipy 27
Poslední tipující: Jiná, hatlapatla, Psavec, Judita, strašidýlko-střapatý, Juan Francesco de Faro, zenge, Donne, Doradan, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to byla jízda .

04.07.2011 06:48:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí