Řiť 2

Řiť 2

Anotace: knajpě u Jirásků a starým kinofilmům....

Když můžeš ještě chyť
ty chvíle okamžiků
zavři je do šuplíku
ke žlutým fotkám
až koukneš smrti v říť
a slova z pod jazyku
pálí jak vodka
z Voroněže
a z věže
půlnoc odbíjí
a v chodbách chodí chmury
tak jako za dob jury
otevři sály podvědomí
ze starých kinofilmů
..máma tvá
..alej z jilmů
v kaménkách
..voda čirá
ne takhle se neumírá
ještě chci stránku pootočit
v kaménce bosou nohu smočit
zahlédnout za sklem lásku
dát jedno tmavý u Jirásků
a ránem na rybách
očima hladit hladinu
a nocí z hvězd
a jejich drah
pít do dna
jako z Tramínu

Až kouknu smrti v řiť
za kliku beze vzlyků
chyť a pootevři
to aby mezi dveřmi
má duše mohla ven
tak jak stoupá kouř komínem
Autor zenge, 04.07.2011
Přečteno 449x
Tipy 39
Poslední tipující: Houda, Holis, Princezna.Smutněnka, hašlerka, Špáďa, Psavec, la loba, labuť, Květka Š., Donne, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Až kouknu smrti v řiť
za kliku beze vzlyků
chyť a pootevři
to aby mezi dveřmi
má duše mohla ven
tak jak stoupá kouř komínem

Tohle je fakt bomba... :-))))) virtuální ST podruhý

17.07.2011 22:59:00 | Houda

seš fakt dobrej písmák....vo tom nejní pochyb...ST

17.07.2011 22:57:00 | Houda

Jsi velmi dobrý filozof
s pořádným kusem nadhledu,
co ví jak život dát do strof
a večeři sníst k obědu...

05.07.2011 02:06:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí