Pika

Pika

Anotace: senkruvnám a poezii...

Létávám v sobotách
nad níží tlakovou
ptáš li se po slotách
pod moji podkovou
mizí jak v lisu
Jsem kámoš Pegase
a v křídlech poezie
z mé hlavy lije
z písmen déšť těsnopisu
chlast je můj brach
a sedmou pikovou
přebíjím krysu
..strach
na marách
ať nesou jiný
a sliny zlý
z okapů do kanálů
mor,lues a spálu
na vaše rody
do nebe schody
po hlavách ateistů
já čtu rád z čistých listů
a piju pravdy do dna
slovo..zbraň bodná
zas nocí prší
na srsti mršin
a vrší
hovna v senkruvnách
a zas ten
..strach
to z lávek chatrných
nad hávy fláterníků
a světa klam
ještě že sedmu piky
..v rukávu mám.
Autor zenge, 04.07.2011
Přečteno 420x
Tipy 31
Poslední tipující: Houda, Holis, Juan Francesco de Faro, staranna, Princezna.Smutněnka, hašlerka, la loba, labuť, Psavec, Judita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

filosofická...a dost dobře napsaná !!! ST

17.07.2011 22:55:00 | Houda

V záloze tisíc veršů máš,
netřeba sahat pod rubáš.

05.07.2011 02:11:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí