Woodstock

Woodstock

Anotace: srpnu 1969 a dlaním.....

Tvá dlaň
jak pláň
..žhavá
čáry v ní cesty
tam za městy
bez světel a neonů
když hladí
tak v stádech pádí
po zádech stáda bizonů
klidně mne zraň
máš lásku....zbraň
ta velí všem zákonům
statím a ústavám
já zatím zůstávám
v ústraní
a ústa k ní
jsou zamčená
tam není tráva sečená
tisíce let
a svět
je jen divočina
sundej mi hlavu s klína
ať vidím nebe rozestlaný
a mraků karavany
a u cest stany
a lidi nahý
a z ranní vláhy
lásku pijí
jako z toků

...tam ve Woodstocku
Autor zenge, 06.07.2011
Přečteno 356x
Tipy 32
Poslední tipující: Houda, Holis, Jajas, Juan Francesco de Faro, Princezna.Smutněnka, teď už nikdo, Mbonita, labuť, Donne, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za tu obraznost
jsem ráda u tebe host

ST!

06.07.2011 11:38:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí