Zase na ni myslím

Zase na ni myslím

Anotace: Trocha romantického snění o mé nejmilejší.

Ač mám těžké nohy, ruce,
nemůžu spát, nemám stání,
Ovcí spočítal jsem tucet,
stále musím myslet na ni.

Snad je to jen moje přání,
že bych radši místo spaní,
běžel nocí tisíc mil,
jen abych s ní chvilku byl.

A kdybych snad s ní zůstal dýl,
dělal bych vše, co jen mohu,
modlil bych se k pánu bohu,
kéž bych se s ní oženil.

Pak líbal bych ta ústa sladce,
hladil bych ji, něžně, hladce
a laskajíce její klín,
lehl bych s ní do peřin.

Nerad svedl bych ji k hříchu,
proto v klidném nočním tichu,
za svitu záře měsíce,
líbal bych ji na líce.

Kdyby chtěla, šel bych níže,
sním, jak ji můj jazyk líže,
jak je horká, jak se vlní,
při tom jako kočka vrní,
vrní stále víc a víc,
ve vlasech mě výskajíc.

Roztéká se jako svíce,
saji ústy čím dál více,
stále sílí její touha,
už zbývá jen chvilka pouhá.

Náhle cítím mokrý příval,
její hlas jako by zpíval,
tiskne v klín mé tmavé vlasy,
vrchol vášně přišel asi.

Věřte není hezčích chvil,
než když vidím její týl,
když pak šťastná těžce dýše,
položená na mém břiše.

Jestli tohle láska není,
pak už nevím, pro co žít,
radši skončit v zatracení,
než ji muset opustit.
Autor Pelican, 06.07.2011
Přečteno 960x
Tipy 11
Poslední tipující: kamich, Lenka Krásnodvorská, tato22, Skalsky Pavel, Kapka, honnnzik, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wauu :-))

06.07.2011 22:22:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí