Nikdy nezapomeneme..

Nikdy nezapomeneme..

Anotace: ..nikdy nezapomeneme ten pocit..

Sbírka: Mé výtvory

Včerejší noc jsme promilovaly
a mě to přišlo jako kdyby to bylo jen chvíli..
Nemůžu na to přestat myslet,
byl to neuvěřitelný zážitek..

Ty jsi měla tak úžasný výraz v obličeji
a tvé vzdychání mě k šílenství dohánělo..
Mojím bříškem teď motýlci kolují,
chci to ještě, chci to pořád dokola..

Ať je to v obýváku,
ať je to v pokoji,
ať je to venku,
pořád se to v úžasnost propojí..

Je to nepopsatelný...
Jak se hýbeš...
Jak vzdycháš...
Jak se mě dotýkáš...
Jak vášnivě mě líbáš...
Autor Chicki, 07.07.2011
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí