Mandlová vábnička..

Mandlová vábnička..

Anotace: .

Neobyčejné, kouzla noci a ty,
srdce hvězd pulsovalo věhlasně,
jen Tvoje oči, rty dělají drahoty.
Šepot strun líbal souhlasně..

Brouzdání dnem sklenky vína,
okno co k ránu nedovírá,
Bůh sám tápe - čí jest vina?
snad ona lidskost, to nepopírá..
Autor Roger, 16.07.2011
Přečteno 439x
Tipy 10
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, Mbonita, Zasr. romantik, Doradan, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můj názor:
Oči nebo rty bych vynechal a stejně tak i interpunkci.
Nechal bych vše ostatní na čtenáři či přednášejícím.

Přesto ST*!

17.07.2011 00:45:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí