U2-With Or Without You

U2-With Or Without You

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=TxIjlo1ZPcQ

V stínu tmou jsi
zimou hlas
z týlu fronty
hřmí do lajn
a třes..z bojů

Slej se den
jen pusto ví
sen berou mi
čí lokty dnes?

..Špinavej pláču
ticho plač z dnů
ticho zlý...pláč dnů

V trudu tmou prý
lidstvo šlo
i síly osud
vzalo to
jména cest
..z bojů
v soukolí rváčů
čí rovy a odvaha
jak stíny
do polí v hávu

Dobili mír co..nezoufej
je mi z chvil víc ouvej
je mi z chvil
je mi z chvil
je mi z chvil víc ouvej
tma rozdrásá
dohady tuží,k rakvím krev
tajfun vin z rent
reliéf to z hrůz

Není mír co..nezoufej
není mír co..nezoufej
není mír
není mír
není mír co..nezoufej
v soukolí rváčů
zas noví a odvaha
jak stíny
do polí v hávu

Óhó hó hó
óhó hóhó
óhó hó hó
hóó...

Na rovy pláču
zas nový a odvaha
jak stíny
do polí v hávu
to bolí pláču...
Autor zenge, 16.07.2011
Přečteno 354x
Tipy 22
Poslední tipující: casla, Špáďa, Mbonita, Holis, šuměnka, Doradan, NikitaNikaT., hašlerka, Juan Francesco de Faro, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zážitek!

18.07.2011 11:10:00 | Špáďa

jsi nenapodobitelný...

17.07.2011 19:47:00 | šuměnka

tobě a U2 za ST!

17.07.2011 09:05:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí