Nemravná holka

Nemravná holka

Anotace: Dekadenční a neposlušná báseň...

Na baru si dáme vodku,
napíšu song o tvým zadku.
Jestli nebudeš poslušnej chlapeček,
vykopu Ti hrobeček........tak nebud´blbeček!!!!!!

Dám Ti návrh neslušný,
tak bud´sakra poslušný!!!!!
Tvé tělo vezmu laserem očním,
tak se oddej se mnou hrátkám nočním.........
Autor Čakky de la Mura, 30.07.2011
Přečteno 767x
Tipy 3
Poslední tipující: jethullfan, tato22, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí