Pan pinďa

Pan pinďa

Anotace: Sexistické jsem rýmy měla, do básničky jsem se dala.

Ty jsi krásný chlapeček,
u sebe máš zadeček.
Do trenek se schoulíš,
oko na mě koulíš.

Když máš chuť, tak vykoukneš,
a pěkně se zahoupeš.
Rychle se ztvrdneš, postavíš
a jsi o pár čísel výš.

Použiji dotek jemný,
a Tvůj pán je záhy němý.
Jenom pozor trošičku,
nepoplyv mi ručičku.
Autor Beruška, 07.08.2011
Přečteno 711x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepoplyv ... dyť to už i divně vypadá

07.08.2011 14:00:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí