VĚČNÉ DILEMA MUŽŮ

VĚČNÉ DILEMA MUŽŮ

Anotace: Žádný klam nebo triky, jen tak trochu erotiky

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Ani nevím co nemohu, co smím
Co je skutečné, o čem jen sním
Stále přemýšlím, nejen když bdím
Třeba, je-li světlo, co nevrhá stín
Co mi chybí, to přesně vím
Dominanta žen! Co teď s tím?
Autor RU 82, 11.08.2011
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Květka Š., E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí