Svítá

Svítá

Anotace: ***

V červeném korzetu
přicházím do baru
Noc je právě v úplňku
budu hodná...slibuju!

Dlouhé vlasy
pročešu mezi prsty
Čekám na Tebe
na nezvané hosty

Přišel jeden
vysoký to muž
Dlouhý pohled
tak beru si nůž

Ta hudba
divný to tón
Pomalu se blížím
ještě krok

Jeho vůně
tolik mě svádí
Hluboký nádech
....a On....
připíjím na ní!



Za mými zády
schovaná zbraň
Vysoké podpatky
tak se braň!

V podvazcích
vsunuté ostří nože
....zvu Tě!....
do mého lože

Neváhal,prostě vstal
kolem pasu
mě najednou vzal

Vášeň a divokost
tu v sobě měl
Sílu a mužnost
nezapřel

Končí noc
začíná den
a ten nůž
píchá do stehen


....Svítá......
Autor Kett, 15.08.2011
Přečteno 602x
Tipy 14
Poslední tipující: casla, Stoneman, Niky88, vánek, Amable seňor Marek, hašlerka, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já sem se pobavil. hustýýýý!

15.08.2011 13:43:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí