Jedna laciná noc

Jedna laciná noc

Anotace: tak tohle není z mého života.Prostě jen tak napsané

Bojím se, že to bude bolet
a ty řekneš jen:
„Byl to úlet“
Bojím se, že probodne mě meč
a začne mi hrdá pýcha utíkat.
Kdyby šel tak tvůj cit vyjádřit
jinak než systémem : „Vysvlíkat!“
Zase roztáhnout náruč o dvou kolínkách
a poslouchat řeči o sličných blondýnkách.
Místo letmých polibků
jen pár hrubých náletů na ústa
a pak už jen rozjizvená ulita,
která pod Tvou velikostí nesrůstá.
A noční koncert mění se v serenádu
nekonečných hodin dvou
a ty ani nevíš, že mě slzy stékají a bloudí tmou.
Autor melebele, 10.02.2006
Přečteno 682x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No rozumím...sám se toho bojím...100%

17.02.2006 12:51:00 | Muad Dib

pěkná básen,tyhlety pocity sem taky dřív mívala,ale už sou pryč:-)80

11.02.2006 11:31:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí