Nerušit

Nerušit

Anotace: Taková kraťoučká-ono to tak krátké někdy i bývá :)

v žáru hořící svíce dech se tají,
vlhká kůže a srdeční tep zvýšený,
teplé ruce,
hluboké oči,
nekonečná touha a dlouhé vlasy pod ramena,
něžné dotyky a praskot dřeva v krbu u okna,
sladké rty a tiché vzdychání,
pevné stisknutí,zamotaná hlava,
velká dávka vzrušení a dvě rozpálená těla,
rychlé pohyby a mírné opojení,
krása sedmého nebe a andělský pocit z vyvrcholení,
ruka v ruce,pocit blaženosti,
zvláštní vůně bez pocitů osamělosti…
Autor Marsinka, 18.08.2011
Přečteno 457x
Tipy 7
Poslední tipující: slečna Eva, ECHO PARAZIT, M3rryMarta Valenová, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju moc... představivost mám,ale občas se mi nevejde na papír :)

22.08.2011 20:44:00 | Marsinka

píšeš dobře,máš dobrou představivost.

22.08.2011 20:40:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí