Kurtizána a její řemeslo

Kurtizána a její řemeslo

Anotace: ...ke dnu (zatím) nekleslo...

Toulavá kočka
s neřestí v klíně,
ví, kde přečkat noc,
než zase odejde lovit
další muže...

Její návrhy jsou
slovy o jedné věci,
s mnoha muži,
pořád dokola...

Nebojí se zakotvit
u neznámého vrátného,
který ji bez optání
otevře dveře,
ví, že se ohřeje na chvíli
a poté zase poplave pryč...

...o něco bohatší, unavenější...

ale ve svém řemesle,
jako ryba ve vodě,
jako kurtizána,
pro niž trest na kůl
je to příjemné...

a občas její trýznitelé
jsou ti zmučení...
Autor Tomáš Přidal, 20.08.2011
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí