kadeř

kadeř

Anotace: kdysi... a tak dál

Kdysi jsem létal
v kadeřích stromů
sedával na vlnách
v duši žár léta
a cesty domů
byly v zapomnění
příběhy splétal
do ozvěn v lomu
v pápěří pýru
po setmění
kdy obzor se střetá
snad s křídly netopýrů
se zvuky zvonců
píšťal honců
šumem řek
a lesů v míru
a každým rozedněním
měl v srdci díru
v hlavě noci tmavý
možná ti povyprávím
až se vrátím
..jak bylo za úpatím
Autor zenge, 22.08.2011
Přečteno 402x
Tipy 45
Poslední tipující: ziriant, la loba, teď už nikdo, V.N.Losinský, Princezna.Smutněnka, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Hazentla, 6thSun, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdysi
jedlo se z mísy
dřevěnou lžící
úsměv byl v lících
při svitu svící
příběhy
vsákly se do stěny
od něhy
noci jsou balený...:))

23.08.2011 08:19:00 | šuměnka

Těším se na pokračování, co jí povíš.
Myslím, bonbónku, že pokračování přijde možná již zítra...

23.08.2011 01:32:00 | Špáďa

povyprávěj, budu čekat...ST!

22.08.2011 21:53:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí