satruna

satruna

Anotace: ...kadeřím a vodám

V kadeřích dětství
z řek, rybníků
to léto bylo
..nekonečné
příběhy plný ryku
už stejně dneska
nikdo nečte
z mojí hlavy
do Vltavy
padají a dělaj kola
a z břehu volá
ve vzpomínkách
maminka má
její hlas po vlnách
nese se mezi vlasci
až jez jej umlčí
možná tam ve hvězdách
má ji bůh v náručí
přikrytou tou tmy dekou
a pluje jinou řekou
Autor zenge, 27.08.2011
Přečteno 733x
Tipy 34
Poslední tipující: Holis, ZILA78, Zasr. romantik, Jiná, Hazentla, Špáďa, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, labuť, la loba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alt večerů a soprán rán
vzpomínkou byl zadýchán
rozechvěl hvězdy, proudí námi
duje jak vítr zahradami
a v krvi poznamená nás
mizí jak vítr, jako čas

Nádherné...ST!

27.08.2011 14:33:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí