Tramtárie

Tramtárie

Anotace: ...čurinám

Z Tramtárie
a její prérie
posílám pozdrav
do Dyje
nad Vranovem
kde lije
dvakrát denně
a bestie
s havrany nad hřbitovem
o noci straší
a v světle denním
práce není
a pivo pění
v stejných dávkách
po nadávkách
hořce chutná
krýgl,putna
bejvá smutná
ta podzimní krajina
říkala to čurina
tady od pípy
že by chtěla
bejt teď venku
a klidně i za letenku
sáhne pod slipy
Autor zenge, 10.09.2011
Přečteno 453x
Tipy 36
Poslední tipující: Houda, Špáďa, la loba, Psavec, Jiná, Hazentla, Mario de Janiero, labuť, 6thSun, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na Vltavě
kde jsem právě
slunce svit
a šneci v trávě
kam se hrabe Tramtárie
mě pro Slapy srdce bije..
ST!

11.09.2011 18:58:00 | Mario de Janiero

Jo.Tramtárie...tam si každý pěkně žije.(°o°).

10.09.2011 17:05:00 | Květka Š.

Už nebude venku, prý půjde jen za jízdenku :) ST!

10.09.2011 17:01:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí