JAROSLAV HOKEJOVÝ BůH

JAROSLAV HOKEJOVÝ BůH

Anotace: Buď Vám země lehká

Mít v ůstech tak píšťaličku a
brusle byli vášní
Vám Hoši na funuse
písknul bych hymnu státní
za vaše úspěchy v mačích a reprezentaci
vy kanci
faulácký
vodmáz bych ty prasárny mazácký
za to být tu teď s námi a
co ty mámi
sami
sory vole
Bože
že bodáš nás do srdcí
tak hluboko.
Autor BArBArKO, 10.09.2011
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí