Bayerischer Wald

Bayerischer Wald

Anotace: ... víkend.výletům

Slunce mihotalo
sever se chystal na Romy
víkend jak malovaný
chodil jsem nad stromy
v parku Luzný
o neděli
zvířata různý
bílý i černý
v ohradách rozdělený
byly
a byl klid
nocí když slyšíš vlky výt
tak spousta denních banalit
jde stranou
zpátky branou
na jedno z parkovišť
byl jsem tu tajně
..s jednou vránou
takže pšštt
možná že z
z toho bude svišť
Autor zenge, 11.09.2011
Přečteno 405x
Tipy 30
Poslední tipující: Houda, Holis, Mario de Janiero, la loba, Psavec, hašlerka, Jiná, Juan Francesco de Faro, Hazentla, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

těším se, že tu příště
uslyším hvízdat sviště
a z dálky od mostu u řeky
zaslechnu svištět pendreky...ST!

13.09.2011 13:07:00 | Mario de Janiero

u tebe se krásně výletuje :o))...ST!

12.09.2011 18:46:00 | hašlerka

Koukal jsem na vás přes plot
a tiše brumlal "Grüss Gott" ...

11.09.2011 23:08:00 | teď už nikdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí