Muži v naději

Muži v naději

Anotace: ...komínům a popelnicím

Na střechách
v námraze u vikýřů
nemám strach
když na mne luna míří
prstem varovným
profily říms
zákoutí arkýřů
znám a komín
dýmem svým
žaluje jazykem zmijí
že patřím k mužům v říji
a nebo v naději?
Raději když svádějí
nás nebohé
byl bych bohem
co ránem tmu vždy rozcuchá
..a nešuká
šeptáš mi do ucha
ještě jednou
než v rachotu zas zvednou
u nás na ulici
narvanou popelnici
cetek a nadějí.
Autor zenge, 12.09.2011
Přečteno 522x
Tipy 30
Poslední tipující: Houda, Holis, Paulín, ziriant, Juan Francesco de Faro, René Vulkán, hašlerka, Květka Š., WAYWARD, Donne, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře ty :-))

18.09.2011 13:42:00 | Houda

Denní život poeta
pod střechou snů.
ST.Za popelnici plnou nadějí.

14.09.2011 21:48:00 | Paulín

poetická, kouřová poezie

13.09.2011 19:35:00 | René Vulkán

líbí velmi...ST!

13.09.2011 18:11:00 | hašlerka

...moc dobré ST

13.09.2011 09:53:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí