Erární holky

Erární holky

Anotace: Víte, kdo to jsou erární holky?

Tak jsme se zas sešli
jenom pojďe dál
My i za pá grešlí
pobavíme sál
Jen ať hudba hraje
já to tak mám rád
Dneska jen noc tvá je
tak proč bys šel spát

Erární holky
a džíny děraví
tě v rytmu polky
hezky pobaví
Na stole stejky
dobře pečený
tělo Andrejky
je celý svlečený
Dívka se směje
a ,šou' začíná
alkohol hřeje
vajgl zhasíná
jen venku leje
na koleje
déšť

Utopte své žaly
v láhvi černých piv
každý to rozbalí
jako nikdy dřív
Nechci zůstat v tichu
cítil bych se sám
dejte se do smíchu
přidejte se k nám

Erární holky
a džíny děraví
tě v rytmu polky
hezky pobaví
Na stole stejky
dobře pečený
tělo Andrejky
je celý svlečený
Dívka se směje
a ,šou' začíná
alkohol hřeje
vajgl zhasíná
jen venku leje
na koleje
déšť

No tak nám to zpívá
rým ať střídá rým
vždy to lepší bývá
máš-li zpívat s kým
Svět už není šedý,
však barevně syt
no tak naposledy
zpívej tenhle hit:

Erární holky
a džíny děraví
tě v rytmu polky
hezky pobaví
Na stole stejky
dobře pečený
tělo Andrejky
je celý svlečený
Dívka se směje
a ,šou' začíná
alkohol hřeje
vajgl zhasíná
jen venku leje
na koleje
déšť
Autor Antiseifert, 12.02.2006
Přečteno 651x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No - džíny by měly bejt děravý a na otázku v anotaci: Nevím. A ani po dvojím přečení mi to nedošlo. Určitý smutek nad mechanickou bujarostí cosi oslavujících tam je.

09.03.2006 07:35:00 | Hary_nš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí