Josh

Josh

Anotace: ..Té od náměstí

Chci věřit v chůzi po vlnách
v lásku a uzdravení
v to něco v korunách
stromů když po setmění
..šumí krajem

Rájem létávat
v trasách stěhovavých
nad stěžny lodí co se plaví
a v knihách dávných
číst

Být čistý list
snad s tváří člověka
a duší Joshe
a při troše
..štěstí
mít byt
tam vedle Tebe na náměstí.
Autor zenge, 18.09.2011
Přečteno 342x
Tipy 25
Poslední tipující: Psavec, Donne, ziriant, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Květka Š., la loba, modrá..., Mbonita, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí