Noc plná bolesti

Noc plná bolesti

Anotace: Není to z vlastní zkušenosti, ale myslím si, že nejeden takový případ byl :)

Venku už se líně stmívá,
Svíčky zapálím rychle
Přes tenké části matoucího zdiva
slyším tvé kroky..náhlé

dnes je ten velký den
dnes se to všechno státi má
tvé dotyky,něžný sen..
Snad nikdo mé vzdechy nevnímá..

Přistoupíš ke mně ze zadu..
Oblečení mé letí v dál bez ladu..
Tiše tě prosím..pomalu..lásko..
Neboj se , má jediná krásko..

čekala jsem noc plnou něžností..
místo toho trpěla jsem strašnou bolestí..
Tvé ruce po mém těle kloužou..
uhasil si plamínek s mojí touhou..

Bolí to, strašně moc..
a to je to dnes poprvé..
tak strašně bych chtěla skončit tu noc..
tu noc..kdy prostěradlo je od krve..
Autor Pa Jush, 19.09.2011
Přečteno 493x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

říkala jsem že to není z vlastní zkušenosti.... !

20.09.2011 14:01:00 | Pa Jush

pff, nic o tom nevíš nebos měla příšernýho chlapa ;)

19.09.2011 20:57:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí