Sladké bobulky

Sladké bobulky

Anotace: o révě vinné či...?

Kapička sladké šťávy z plodů

stékala po tvých rtech

a pořád dolů - až k samotnému toku Sprévy.

Nahý jsem skočil do těch proudů

a ocitl se v osidlech

té lahodné a zrádné révy.
Autor Miskitka, 19.09.2011
Přečteno 455x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Emmelia, CULIKATÁ, Mbonita, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí