Nejkrásnější příchuť..

Nejkrásnější příchuť..

Anotace: .miluju ho, a ten sex s ním...hmm no nádhera:)

Zavřu oči, vzpomenu si, jak dotýkal ses mého těla,
a v tu chvíli broučku, já celého Tě chtěla.
Když svou jemnou dlaní, jsi mé křivky hladil,
ten slabý sten do ticha, snadno mě prozradil.

Tvoje nahá silueta, sváděla mě k hříchu,
jen s Tebou má milování, nejkrásnější příchuť.
Obejmul´s mě jemně, kolem mého pasu,
tu noc jsme měli na sebe, lásko spoustu času.

Když položil´s mě na záda, já neptala se jestli smím,
konečky mých prstů sklouzly, jemně k bedrům tvým.
A mé horké rty, když, na svém krku ucítíš,
nevědomky přitiskneš se, ke mně ještě blíž.

Na hýždích Tě pohladím, ucítím Tvé vzrušení,
jak moc mě tohle rajcuje, ani nemáš tušení.
A teď zlato na chvíli, prohodíme si role,
já byla jsem nahoře, a Ty zase dole.

Pak laskal jsi má ňadra, rty i svou dlaní,
v tu chvíli bych splnila Tvé touhy a přání;
tak příště mi pošeptej všechny Tvé vášně,
splním Ti všechno, já myslím to vážně.
Autor Jean89, 20.09.2011
Přečteno 810x
Tipy 4
Poslední tipující: takova, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí