Kalina

Kalina

Anotace: ...hrdinům,burýně a sviním přemnoženým

Pohrobci Koziny
dávící z přežírání
aby se cpali záhy
nemaje hrdiny
za lesy laní
velebí vrahy

Svojanov,Losiny
ty noci tmavá
pod křídly sov
v šustění slov
v deštích když prokapáváš
do dalších rán
v krákání vran
....z Lán

Potomci Husa Jana
pro mamon zapálení
už třetí pokolení
či věky věků?
V zrcadlech křivých
nemaje reků
jenom těch loupeživých

Svojanov,Losiny
ty noci tmavá
pod křídly slov
v šustění sov
z bobulí Kaliny
otrávená
z brambor a burýny
tím rumem zpitá
má paměť na jména
když sčítá
zas je bita.
Autor zenge, 23.09.2011
Přečteno 391x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, Špáďa, hašlerka, teď už nikdo, Mario de Janiero, labuť, Mbonita, Dota Slunská, Juan Francesco de Faro, la loba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš skvěle..ST!

26.09.2011 13:50:00 | hašlerka

...i těm strakám ze Strakovky
co bojují s korupcí po boku
dík tuposti přemnožených...
ST!

24.09.2011 19:24:00 | Mario de Janiero

Umíš jen naznačit a zásah je tu! ST!

23.09.2011 20:51:00 | Zasr. romantik

Trochu mě zamrazilo. Tam u těch Losin a tak.

23.09.2011 19:18:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí