The Beatles-Come Together

The Beatles-Come Together

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=N8LZGQ4MkvQ ..Českému fotbalu :Ivánku kamaráde můžeš mluvit?

ŠU ..šu....šu..šu

Víc tonou v zlatu ikon
hra pro moc politika
hru dnů..dávno i on
svoji jsou i vlka
hle-dám z půdy mý
k bácu kyje,tlouka,řetěz a z káry píst

..šu..šu ..šu..šu

Šílenou šušká hýká
poudám fotbal svlíká
čórky,fígle..píšu
jak ta kola ví se!
Branou jdu
..sunou jí
bod cíl náklon střelil visu kartu,cifry

V kontu level
brázda
..úrovní

..šu.šu..šu..

I za pět košů..klika
o prs zlom ti říkám
tonou..zakroč Ivo!
Spárou saka říkám
míč dá kolo ..mysli!
Posun.. čím víc chlapče Dukel za list těch míst

Vonty neber
z vápna
..územím

..hraj!

Ty vole přestaň hýkat
éry Jurkemika
mnohdy oral i on
z účtů Onasise
málem,málem,málem ví
z mačů cinkl kluky z kasy co hartusí?

Vonty neber
rád mám
v sboru ..svý

..au

..v kontech level
..v kontech level
Autor zenge, 25.09.2011
Přečteno 355x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Špáďa, Kars, la loba, hašlerka, René Vulkán, Mario de Janiero, teď už nikdo, Miskitka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi skvělý kouzelník se slovíčky! Jo, a navíc pan básník.

28.09.2011 00:34:00 | Špáďa

suprovka...ST!

26.09.2011 13:58:00 | hašlerka

nechápu, proč tě tak málo tipujou

25.09.2011 21:38:00 | René Vulkán

Koupím si Sazku
a na otázku
zdali jsem konečně za vodou
odpovím ne právě náhodou
Yes!
ST!

25.09.2011 20:40:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí