Gilbert

Gilbert

Anotace: ...Butaritarským

Já sluncem z kdysi zrozený
v krajích kde bez zimníků
v písku bosky po rovníku
ostrovem Gilberta
se teď ptám

Proč kurva říjen v Česku
a hrb můj je brácha mezků
a srdce jako kasa státní
vracím vám paní z šatny
..ten kabát můj

A hvězdy šeptaj hochu pluj
plachtovím za pasáty
zkus věřit na návraty
na nebe pihovatý
kdy nocí paty pálí
a někde maják v dáli
po vlnách zašeptá mi

Zde řekneš moři mami
a u něj skalám táto
a ani vlnolamy
tam nepromění v bláto
teplo,lásku ...a naději.
Autor zenge, 05.10.2011
Přečteno 407x
Tipy 44
Poslední tipující: ZILA78, Mario de Janiero, teď už nikdo, la loba, Dota Slunská, ziriant, labuť, Juan Francesco de Faro, danav, Špáďa, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo neskáče
jak se píská
není čech
a hovno získá...
ST!

07.10.2011 18:50:00 | Mario de Janiero

mě se tam líbí ty vlnolamy.. ale samosebou, celé to máš geniální :)

05.10.2011 21:58:00 | Hazentla

teplo,lásku ...a naději
moře, slunce země cizí
ale doma to mám raději
i když teplo v říjnu zmizí

ST!

05.10.2011 21:58:00 | hašlerka

Líbí se celá,ale vede "srdce jak státní kasa"-prázdné.

05.10.2011 21:45:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí