Kristallnacht

Kristallnacht

Anotace: kohoutům,slepicím,bílým prasatům,černým sviním,žlutým skleněnkám,davu a histerii

Za deset žlutých skleněnek
co zimu spali v ďůlku
vyměnil draka půlku
zbytek je v stromoví
a jenom bláhoví
myslí že za skleněnkou
svět bude jenom rtěnkou
otisklou na duritce
..v divoký pitce
propil si svoje oči
než žába skočí
a Kohout zakokrhá
k náměstí zdrhá
a jako dr.Da
třímá pěst panceřovou
za péřovou
má bundu pana Bombra
a boty Martense
a ten se nepřidá?
Vždyť tvář jak křídu má
a zlobu v bodu varu

..jsou noci cejtit po křišťálu
Autor zenge, 05.10.2011
Přečteno 368x
Tipy 33
Poslední tipující: hašlerka, Mario de Janiero, teď už nikdo, Donne, Květka Š., umělec2, E.T.Jane, Mbonita, Dota Slunská, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá..ST!

07.10.2011 20:20:00 | hašlerka

V politice
republice
podivné je
prostředí
nechce se mi
do ulice
nějak mi to
nesedí...
ST!

07.10.2011 18:47:00 | Mario de Janiero

Taky za Bukowskiho!!!

06.10.2011 10:51:00 | umělec2

noc křišťálová
Bartolomějská
či jiná
dýchá z nich zima...

ST

06.10.2011 08:18:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí