stará Sonáta

stará Sonáta

Anotace: ...Vaverovi,Novému Orleansnu,swingu a jazzu.

Pod parou
já starej Vavera
s prastarou Sonátou
za sychravýho večera
Glenna Millera
a Benny Goodmana
sjíždíme do rána
jako řeku
lepšího léku
..není
když člověku
smutek pění
krví k duši
na psí uši
věřte mi
není místa na zemi
kde by swing a jazz
včera jako dnes
nebyl na bolest

Pod parou
já starej Vavera
s prastarou Sonátou
v reji pod peřejí
..tonem
s Dukem Ellingtonem
aby pak ránem v studeném
při čaji s Buddy Boldenem
nás Louis oblékl do jeansu
tam v baru New Orleansu
a pak jsme si sedli na římsu
což se tak často nestává
a v taktech Broma Gustava
klátili nohama.
Autor zenge, 11.10.2011
Přečteno 409x
Tipy 41
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Mario de Janiero, TetaKazi, Maryje..., Špáďa, modrá..., la loba, Hazentla, labuť, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky sem lezu
i kvůli džezu..
ST!

16.10.2011 22:04:00 | Mario de Janiero

Hudba, to je poezie
do uší i do žil,
při ní jsem prý vznikal, rostl,
vzdělával se, množil...

12.10.2011 16:52:00 | Špáďa

já sem snad chodím už jen kvůli tobě...ST!

11.10.2011 20:54:00 | hašlerka

...parádní,poklona ST

11.10.2011 19:25:00 | WAYWARD

aspoň někdo se tu ještě věnuje poezii...

11.10.2011 18:52:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí