Hřích ze všech nejsladší

Hřích ze všech nejsladší

Anotace: Sex je úžasný, ale musíte si dávat pozor =)

Hřích ze všech nejsladší

Černá noc, noc temně temná
A Ďábel si oběť hledá.
Tu objeví se dívka jemná.
Však běda!
Poblíž tetřev satanovi na rameno sedá.

Je slyšet divný hluk.
Lesem se tiché kroky blíží,
Lesem jde baby vnuk
A na dívčinu vstřícně vzhlíží.

Ti do náručí sobě padnou,
A toužebně se políbí.
On vine k boku svému milou vnadnou
A ďábel tiše závidí.
On vidí v nich své jehňátka
On vidí kořist snadnou.

Využije hříchu nejsladšího ze všech,
Což pro většinu chtíč.
Využije touhy těch,
Co našli k lásce klíč.

Nechá je, ať užijí si naposledy
Pak sešle na ně brzký trest.

Když milenci ukojí své potřeby,
Uslyší osudné tetřevy
Co oznamují jim,
Že spáchali hřích.
Ti poznají to za devět úplňků,
Až dívce objeví se břich…
Autor Lilulinka, 14.02.2006
Přečteno 1281x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, jo...dávejte si fakt bacha...:-)...100%

17.02.2006 07:30:00 | Muad Dib

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí