Já džunglí s vyržínkem...

Já džunglí s vyržínkem...

Anotace: kulhání a exekucím.....

Vlci ve smečkách
jsou stále hladoví
a svět je džungle
..v noci
oni ví!
A poznají to v krocích
v přímkách a úsečkách
že ten kdo zakulhá
rána nedožije

Ten kdo s nimi vyje
chvíli je králem divočiny
však běda jestli stopu změní
ucítí v zádech sliny
uslyší za setmění
šum křídel bělohlavých

Ty mraky z nocí tmavých
i za dne slunce kryjí
pak v zvucích zešílí
dneska jsem překous zmiji
a v černý košili
k hřbitovu z náměstí
kde věž se snaží schovat
s veškerou vážností
kráčím se
...ubytovat
Autor zenge, 18.10.2011
Přečteno 387x
Tipy 24
Poslední tipující: Dota Slunská, hašlerka, Hazentla, modrá..., labuť, Mbonita, CULIKATÁ, teď už nikdo, Zasr. romantik, Donne, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborné..ST!

19.10.2011 19:08:00 | hašlerka

Krásně zvířecí..ze života

19.10.2011 09:39:00 | Liška76

Hluboká a pravdivá ...!

19.10.2011 00:12:00 | Zasr. romantik

Perfektní! ST

18.10.2011 22:38:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí