Obejmi mě!

Obejmi mě!

Anotace: lásko moje...

Obejmi mě
při milování
tak silně
až se moje kořeny
budou chvět
někde hluboko
ve vlhké zemi
a ty mi budeš šeptat
své sladké přísahy

......dechem......

který trhá slova
zatímco ze mne
budou padat
jablka rozkoše
do bílého sněhu
našeho uvolnění...
Autor Hana Trnková, 16.02.2006
Přečteno 1672x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Tééédáááá :-)

16.02.2006 10:09:00 | Buližník

Četla jsem jedním dechem ...... hmmm jak ti rozumím ...
Hodně štěstí!

16.02.2006 08:14:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí