Milostná noc

Milostná noc

Anotace: Touha tě svést...

Není den či noc
Kdy já toužím
Prožít milostnou
Noc

Cítit tvůj dotek
Vnímat tvé chvění
Ach bože nechci jen
Snění

Vzplanout jako rudá růže
Dotýkat se tvé horké kůže
Cítit tvůj zrychlený dech
Vnímat že mě strašně moc
Chceš

Při pohledu do tvých očí
Vidět jak svět se s tebou
Točí

Vzruším tě ladným pohybem tance
Zavážu ti oči a spoutám tě lehce
Pak políbím každičký kousek tvého
Těla...

Ať víš jak chutná moje něha..TĚ SVÉST!
Autor Kett, 26.11.2004
Přečteno 7631x
Tipy 13
Poslední tipující: Nola77, Lachailla, Marcone, ZILA78, Issa, Aneys, Modrý Adept
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (67x)

Komentáře

"Vzruším tě ladným pohybem tance
Zavážu ti oči a spoutám tě lehce"

Vzruším tě ladným pohybem tance
skyji ti oči a vydáš se včanc mě

28.03.2011 23:00:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí