Paní Paranója

Paní Paranója

Anotace: co všechno se může najednou objevit uvnitř...

Plácám se v tom, můj milý
vydrž tu prosím ještě chvíli,
chvíli s depkama své milé
odejdi, vypadni, teď je ta chvíle!

Zůstaň tu chvíli, moje potěšení,
stáhni si kalhoty, zbav mě utrpení,
nechci tě vidět, zmiz, ty můj milý,
někdy jsi nezvykle živý a čilý.

Lebka se roztaví v olovu pojmů,
už nás žít nebaví z těch cizích dojmů,
dojímám mládence i staré muže,
sliny na halence, do krve kůže...

Proč jen jsem chtěla být zrcadlem pro jiné?
Co je to za přání, jak bylo nevinné.
Poskytnout tělo, ukázat, co zmůže,
vyzkoušet si jaké to je být mužem.
Autor gaja, 24.02.2006
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Koukám, že jsem kápl na "nováčka". Tak vítej v jámě lvové. Jo, líbí, zajímavá, snad bych ti vytknul některé banální rýmy (pojmů - dojmů, zmůže - mužem).

24.02.2006 14:28:00 | JardaCH

to je nějaký moc dobrý...:)fakt dobrý!To musím přečíst ještě jednou...

24.02.2006 14:15:00 | mexico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí