Hladové lhaní

Hladové lhaní

Anotace: na motivy mé nálady...

Chci ti lhát, strašně lhát
až budeš mě mít trochu rád
chci ti dát i svůj šat
pojď se se mnou milovat!

Pozavírej oči, uši
vysvleč si mě z kůže
říkej jen, jak mi to sluší
že jsem jak planá růže

Budu lhát, že růže jsem
a nehyzdí mě trny
já však jsem hladovým psem
skrytým do ovčí vlny

Miláčku stůj, to je jen nůž
to přeci k hrátkám patří
no tak už se trochu vzmuž
budem pokrevní bratři!
Autor gaja, 08.03.2006
Přečteno 693x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to gut,
len ja by som sa trošku pohral s ritmikou.

08.03.2006 09:30:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí