Není to vínem

Není to vínem

Anotace: o jedné noci...

Svítí mu oči
Snad je to vínem
Hlava se točí
Kdo je tím vinen?

Zbloudilé doteky
Hledají svůj cíl
Závorky na věky
Dech sebral tělu sil

Svítí jí oči
Není to vínem
Prastarý pocit
Kdy tělo v jiném

Schováno před světem
Na křídlech poletí
Nezbude obětem
Na špetky dojetí

Svítí jim oči
Opilé blízkostí
Chce se jim skočit
Do řeky z radosti

Na sklonku noci
Pak v bezpečí náručí
Zhasnou ty oči
Jak sny jim poručí
Autor Jn.s, 09.03.2006
Přečteno 699x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové rozkolísané. Nesrovnatelné s Neony, ty jsou vážně moc dobré. Tady bych byla střízlivější. Celkově se mi to moc nezdá

09.03.2006 19:53:00 | Epona

myslim, ze je to dobry...aspon mne se to libi...

09.03.2006 17:11:00 | sportackaverunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí