Zhasněte světla, zapalte svíčky

Zhasněte světla, zapalte svíčky

Anotace: Sex v trošku jiném světle, který se NIKDY neukáže v tom dobrém světle. Proto ztemněte okolí a zavřete oči. Nic pro vás ...

Přání, jen pouhopouhé přání
Netřeba uhýbat mi pohledem
Hraná klaustrofobie
Němá pornografie
Zpívá si

Zdání, jen pouhopouhé zdání
Že jemná srna pluje lesem
Stromy se nesmějí
Tišeji, tišeji!
Přestaň si už zpívat!
Přestaň šlehat plameny!
Přestaň, nech ji!

Neceň zuby
Tolik kazů, bolest!
Zlomeného vazu, šeptej!
Nesmyslná slina, co ti ze rtů kape
Nesmyslná vina, co ti v patách šlape
Ona nezastaví, nepoleví
A až se anděl zjeví
Ďáblu stejně podlehne

Studny bezedné

Smutky bezohledné

Zelená kapradina, tak svatá, mrtvá
v lese se schová
Tvář démona, ta tvář v zrcadle
spálí ji na popel, avšak
vyroste NOVÁ
Autor Trapné děťátko, 10.03.2006
Přečteno 944x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je hustý...100

15.03.2006 20:15:00 | BlackTangerine

* líbá * líbé * LÍBÍ * libó * líbů *

10.03.2006 22:32:00 | SNOWGIRL

zda se mi to povedome... jako bych to uz nekdy slysela. mozna to bude jen muj pocit. kdo vi. ale libi se mi moc. taky sem ji ohodnotila stovkou ze:) ale mozna uz sis na to ode me zvykl:)

10.03.2006 20:56:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí