Casanova

Casanova

Anotace: Casanova

Nemám žádnou zkušenost
s dívkou co by měla dost

je to snad mou výdrží
která nikdy nezdrží

šel jsem tedy k lékaři
snad se mi nějak podaří
zjistit jak to dělat mám
ať po minutě nejsem sám

lékař mi dal dobrou radu
zkuste na ni jít ze zadu
překonejte všechen stud
a vložte umělý úd

a až bude křičet dost
buďte potom vy ten host

který začne tu slast novou
pak budete Casanovou
Autor Krikloun, 13.03.2006
Přečteno 743x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Gratuluji Casanovo.
Máš moudrého MUDr.

26.04.2006 10:12:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí