Dlaně

Dlaně

Anotace: ..trocha něhy...

Cizí dlaně na mém těle
Cestují s odvahou stvořitele
V neznámých krajinách si hrají
Čárky v hodinách světu tají
Ty dlaně hřejí a voní po koření
Cestují kůží k rozednění
Ve vlasech se po pás brodí
Tak vzdálené a přece hladí
Po špičkách našlapují tiše
Když na rty kreslí tajné skrýše
Ty dlaně na rozpáleném těle
Jak požehnání spasitele
Jak les do mechu zahalený
To dotýká se muž své ženy.
Autor Jn.s, 14.03.2006
Přečteno 1109x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí