Smysly

Smysly

Anotace: co neřekneš slovy...

Za dunou písečnou, ve stínu palem,
tamtamy rozezní vášeň hry boků,
pohledy tanečnic uhranou málem,
každý se zahledí do ladných kroků.

Z penízků opasek,
korálky ve vlasech,
do sítí lapí Tě mávnutím šátku…

Sluneční paprsek,
pomalu tajíš dech,
jedna z nich dává Ti tanec svůj k svátku…

Tam za zdí paláce, kde vzduch se tetelí,
tajemná koření, olejů vůně,
může Tě ovládnout ten pohled nesmělý,
toužíš se ponořit v hluboké tůně.

Smyslná ústa,
ta jediná ze sta,
vlní se tělo, s ním srdce je v souladu…

Paže jak hadi,
Tě s lehkostí svádí,
kobra má hravou a dráždivou náladu…

Pod tmavým azurem, kde není obláčku,
sametem pohladí zpěvaččin hlas…

Pohledy vpíjí se, když kobra svíjí se,
večer snad přivine k Tobě se zas…
Autor Algernoon, 15.03.2006
Přečteno 1131x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí