Žár

Žár

Anotace: ..vášnivá...

Ze rtů žár tiše mi sálá, jsem skoro němá
Tmou zahalená
Polibky spoutaná

Napospas tvým dotekům zanechaná
Jak v moři vlna
Příbojem utkaná

Tys tělo mé vzal
Já ztratila jsem zcela tvar
Pak jeden stín z nás na stěnu pad'
A dechem svým jsme zahnali chlad
Čas zůstal kdesi za dveřmi stát
Z pohárů lásku směli jsme brát
Opilí, v poblouznění
Zahnali jsme rozednění.

Na oknech mráz
Kapky rosy prosinec smáz'
A my jsme tam, kde zahořel hřích
Kde tají vločky, nestudí sníh
Stačí jen jedním pohledem tnout
V náručí tiše do sebe vplout
Opilí, poblouznění
Předhoníme rozednění

Usínám v tvém obětí zabalená
Jak beze jména
Si náhle připadám…
Autor Jn.s, 20.03.2006
Přečteno 1026x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí