Hlad

Hlad

Anotace: hmm nevím jestli je tohle zpracování mé nejšťastnější

Sny ve dne končí a v noci začínají.
Vstříc...
Bránu slasti otvárají
S rozedněním, s novým dnem...konec je snům všem.
Na černém nebi, jež za soumraku krvácí...
Slunce zády ke mě se obrací.
V temné nádheře zapadajícího Zlata...
Za bezesných nocí, bez touhy a moci...Přicházíš

Děsíš mě, líbáš, vzrušuješ, a vědomně soudnosti mě zbavuješ.
Bereš mi duši, nenecháš mě spát...
Přicházíš stále...
Jsi nenasytný chtivý hlad...
Autor Gwladus, 28.03.2006
Přečteno 686x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí