Baculka

Baculka

Anotace: O sexsymbolu dřívějších časů

kyprá holka bujná prsa
na zábavě ladně trsá
její tvary dělaj vlny
pod svetříkem z ovčí vlny

začlo být ji teplo trochu
odhazuje svetřík hochu
to je ale podívaná
byla by jí celá vana

macetá má stehna v sukni
jednu myšlenku ji vnukni
aby jenom s tebou chtěla
spojit vaše nahá těla

zadeček má jak dva malé
těm však ale dáváš vale
máš rád přece prdel řádnou
zaručí to soulož ladnou

Tvoje slovní rozpětí
ti zaručilo obětí
od té slečny oblých tvarů
odcházíte spolu k baru.
Autor Krikloun, 30.03.2006
Přečteno 580x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Co na to říci mistře?Asi jen to že takovéhle slátaniny na literární stránky nepatří.Kazí totiž jeho pověst!

01.07.2007 22:04:00 | Jsem ten kdo jsem

Takova ladně kyprá.
Povedla se Ti.

26.04.2006 10:10:00 | Anny

Pěkně napsané...To asi anorektičky zuří..)))

30.03.2006 20:16:00 | Danina~2

proč jen dřívějších? :-)

30.03.2006 09:22:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí