Pojď...

Pojď...

Anotace: ..vášnivá..

Vhozená do spáru noci,
Tváře vzrušením pálí
Chci se v tvém náručí stočit
Budu tě do rána šálit

Ochutnám tvoji kůži
Polibky vezmu ti dech
Po dalších budeš toužit
Po růži na horkých rtech

Tvé tělo zbavené tíže
Topit bude se v opojení
Kapky potu jazyk slíže
Do ticha pro spojení

Těl, která bezradně nocí
Vznáší se nad hvězdami
Nebrání se lásky moci
Pojď, zůstaneme sami…
Autor Jn.s, 03.04.2006
Přečteno 1433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Na vášnivou mi chybá ještě kapka vypíchnutí, ale je to pěkně provedený vázaný verš a mě se líbí..

03.04.2006 12:38:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí